CSÚSZÁSMENTESÍTÉS

 

SlipDoctors™ az első számú megoldás világszerte, ha padlójának, járó felületének, fürdőjének csúszásmentesítése a cél. 

Célunk, hogy a legkorszerűbb csúszásmentesítési technológia alkalmazásával és megfelelően kvalifikált, megbízható szakembereink segítségével garantált minőségű szolgáltatásokat nyújtsunk, és az Ön felületét is biztonságban tudjuk. Széleskörű megoldást ajánlunk gyakorlatilag MINDEN felületre, MINDENHOL, legyen az otthon, fürdő, strand, konyha, étterem, szálloda, bevásárlóközpont vagy munkahely.

A technológia független tanúsító szervezetek által bevizsgált és folyamatosan ellenőrzött. 

Nézze meg a vizsgálati eredményt!

Előkészületek:

Mielőtt nekilátunk a feladatnak, megvizsgáljuk és megmérjük az Ön padlóját. Egyetlen doktor sem kezdi el úgy a kezelést, hogy nem vizsgálja meg a beteget és nem állít fel pontos diagnózist! Mi sem különbözünk ettől. A pontos mérés és a megfelelő anyagok kiválasztása után

Jegyzőkönyvet kap arról, hogy milyen volt ad adott felület súrlódási együtthatója a kezelés előtt és után.

Teszt:

Egyetlen felületkezelést sem kezdünk el anélkül, hogy ne végeznénk tesztet. Ez azt jelenti, hogy a megfelelően kiválasztott anyaggal leteszteljük a kémiai reakciót, és a teszt eredményét megmutatjuk, átbeszéljük.

 

SlipDoctor™ csúszásmentesítési folyamata 3 lépcsőből áll:

  1. Tisztítás: a felület előkészítése a megfelelő csúszásmentesítésre. Olajok, zsírok és minden más szennyeződés eltávolítását, a felület tisztítását jelenti.

  2. Felületkezelés: a különböző kémiai anyagok reakcióba lépnek a felület porózus szerkezetével, mikroszkopikus szinten, melynek kapcsán a felület súrlódási együtthatója megnő. Ezáltal nagyobb lesz a súrlódási erő, a felület biztonságosabbá válik, legfőképpen vizes felületek esetén!

  3. Semlegesítés: a kémiai reakció megállítása, a felület semlegesítése.

 

SlipDoctor™ csúszásmentesítési eljárás szavatossági ideje akár több év is lehet. Ehhez természetesen szükség van a kezelt felület megfelelő megóvására, valamint arra, hogy ne szennyezzük a felületet extrém módon (pl. olajkiömlés).

Előzzük a baleseteket, még mielőtt bekövetkeznének!

 

X