Rólunk

Cégünk, a WAT TRADE Kft. 2010-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonban van. Fő profilunk a mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás. Kezdetben a termelő cégeknél, műszaki területen szerzett sokéves tapasztalatot szerettük volna továbbadni. Célunk az volt, minden olyan vállalkozásnak segítséget nyújtsunk, akik hatékonyan, jó minőségben és megfelelő költségek mellett szeretnének termelni, szolgáltatni. Ehhez kapcsolódóan kezdtünk el műszaki anyagok kereskedelmével is foglalkozni. Később specializálódtunk és egyre nagyobb figyelmet fordítottunk az energiafelhasználás területeire, az energiamenedzsment kérdéseire. Elkötelezettek vagyunk az energiatudatos és energia hatékony tevékenységek felkutatásában, kialakításában, melynek nemcsak az adott vállalkozásra kifejtett költséghatékony hatását, hanem a környezetre jelentett pozitív eredményét is szem előtt tartjuk. De mindezekhez szükség van változásokra.


A tudományos-technikai változások, a globalizáció egyaránt újabb technológiákat, gyártási és termelő eljárásokat, szolgáltatási követelményeket támasztanak. A folyamatos változások között nem feledhető, hogy az új vagy más technológiák, követelmények újabb és újabb feladatokat támasztanak elénk, melyeknek egyik fontos része a biztonság, melyre igyekszünk nagy hangsúlyt fektetni.
Ennek köszönhetően, 2015-ben kerültünk kapcsolatba az amerikai SlipDoctors™ céggel és annak anyavállalatával, a texasi székhelyű SoftTec Products-szal. Önálló fejlesztéssel, gyártással és kereskedelmi tevékenységgel együtt nyújtanak magas minőségű szolgáltatást olyan magán- és üzleti partnerek részére, akik mind saját családtagjaik, mind kollégáik, mind pedig a vevőik számára igyekszenek megteremteni a megfelelő biztonságos feltételeket.


Büszkék vagyunk arra, hogy az anyacég magyarországi képviseleteként ezt a magas szintű és innovatív technológiát itthon is meghonosíthatjuk.


A SlipDoctors™ az első számú megoldás világszerte, ha padlójának, járó felületének, fürdőjének csúszásmentesítése a cél.

X